dimarts, 15 de novembre del 2011

MERCADEMOSTRACIONS 2011 - MERCADEMOSTRACIONES 2011




Aquest diumenge s'han celebrat les tradicionals mercademostracions i, un cop més, l'Escola hi va ser present. Aquí teniu unes fotos de l'stans de l'Escola.

Este fin de semana se han celebrado las tradicionales mercademostraciones y, un año más, la Escola ha participado. aquí tenéis unas fotos del stand de la Escola.





INAUGURACIÓ DEL NADAL A CREATIVE ESPAI FLORAL - INAUGURACIÓN DE LA NAVIDAD EN CREATIVE ESPAI FLORAL




Francesc Porres os convida, el dissabte 26, a la inauguració de l'exposició de nadal a Creative Espai Floral. No hi falteu!

Francesc porres os invita, el sábado 26, a la inauguración de la exposición de navidad en Creative Espai Floral. No faltéis!

EXPOSICIÓ DE NADAL A FLORISTIK PROJEKT - EXPOSICIÓN DE NAVIDAD EN FLORISTIK PROJEKT




Aquest divendres Floristik Projekt, d'en Daniel Santamaria i Britta Ohlrogge, inaugurarà a Hamburg la seva exposició anual de nadal. Hi esteu tots convidats!!

Este viernes Floristik Projekt, de Daniel Santamaria y Britta Ohlrogge, inaugurarán en Hamburgo su exposición anual de navidad. Estáis todos invitados!!

dijous, 3 de novembre del 2011

VíDEO DEL PROJECTE FINAL DE CICLES 2011 - VÍDEO DEL PROYECTO FINAL DE CICLOS 2011





El passat 2o d'octubre els nostres alumnes del Cicle Formatiu d'Art Floral de Grau Superior van presentar el seu projecte de final de carrera, i aquest és el vídeo.

El pasado 20 de Noviembre nuestros alumnos del Ciclo Formativo de Arte Floral de Grado Superior presentaron su proyecto de final de carrera, y este es su vídeo.